Overview
Pentru noile generatii Voltaj se defineste printr-un sound ce combina stilul pop-rock cu muzica electronica si prin aparitii live încarcate de energie si culoare.
Piesele lor antrenate, versurile pline de optimism si povesti de dragoste, au cucerit definitiv inimile fanilor din toata tara si au ramas saptamâni la rând în topurile muzicale ale radiourilor si televiziunilor nationale.
Hituri precum „Albinutza”, „Vara trecuta”, „Asta-i viata”, „Si ce?”, "Povestea oricui”, ”20 (de ani)” sau ”Mi-e dor de” au fost fredonate de un public larg incepand cu 1998, când Voltaj a abordat o noua directie muzicala, odata cu schimbarea componentei si venirea în trupa a vocalului Calin Goia.
O dovada ca Voltaj a fost si este o trupa cu show-uri incendiare este faptul ca a câstigat `Best Romanian Act` la MTV Europe Music Awards 2005, premiul pentru "BEST LIVE" la Romanian Music Awards de la Brasov în anul 2011 si din nou în 2012.
Anul acesta la  On Air Music Awards 2013, trupa a fost nominalizata la trei categorii: Cel mai bun pop rock (“Lumea e a mea“), Cel mai bun dance (“Da vina pe Voltaj“) si Cel mai bun videoclip (“Da vina pe Voltaj“).
  • Genre : electro, pop-rock
  • Show date : 8 iunie 2013
  • Stage : Campia Libertatii