Overview
Trupa care sintetizeaza energia primei editii a Blaj aLive este Vama, una dintre cele mai apreciate trupe de rock din Romania. Muzica lor este ”ca marea”, spun ei: cateodata calma, cateodata furtunoasa, dar mereu libera si nestapanita. 
Proiectul a fost fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, au decis sa mearga pe un alt drum impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris. Cu o interpretare pasionala si compozitii uneori furioase, alteori melancolice, Vama si-a castigat popularitate in randul unui public caruia ii place sa-si exprime deschis opiniile. Show-urile lor live pline de energie si poezie au inspirat deopotriva rebeli si visatori, castigand admiratia unui mare numar de fani.
Primul album al trupei “Vama”, aparea in 2008, fiind urmat patru ani mai tarziu, de cel de-al doilea material discografic - “2012″ - un disc mai rock si mai optimist decat cel precedent, care a avut parte de o lansare spectaculoasa pe scena Salii Palatului in fata a mii de oameni. Vama vine la Blaj cu cel mai nou single “Perfect fara tine”, devenit deja imnul verii 2013 si ne trezeste pofta de mare si vacanta.    
  • Genre : Rock
  • Show date : 8 iunie 2013
  • Stage : Campia Libertatii